Hoe werkt Keukencoach.com? Bekijk het filmpje!

Over de unieke werkwijze

Bij keukencoach.com oriënteer je online en doe je inspiratie op. Echte keukencoaches helpen je online. Die hoeven daardoor niet op jou in een winkel te wachten en dat scheelt heel veel geld! Als jij er klaar voor bent maak je een afspraak in een echte winkel en zet je de puntjes op de ‘i’ samen met je keukencoach!
Onze unieke werkwijze stelt ons in staat om duurzame maatwerk keukens goedkoop te houden. Onze keukencoaches werken efficiënt en we hoeven niet onnodig in dure winkels te investeren.

Over de (persoonlijke) aanbiedingen

De keukens op onze website zijn consequent geprijsd zonder apparaten en werkblad, maar verder wel helemaal compleet (kasten, plinten, grepen et cetera). Bij alle aanbiedingen geven we richtprijs voor een set basisapparaten en een kunststof blad. Je kunt bij ons overigens alle beschikbare materialen en apparaten kopen, tegen concurrerende prijzen.

Als we een ontwerp voor je maken dan ontvang je direct ook een aanbieding erbij voor de keukenmeubelen en richtprijzen voor de apparaten, het werkblad en eventuele overige zaken.

over de winkels waar we kunnen afspreken

Keukencoach.com heeft afspraken gemaakt met enkele fysieke winkels waar onze keukencoaches met jou kunnen afspreken. Zoals je zult begrijpen werkt dit alleen als je vooraf een afspraak met ons maakt.

De winkels waar we kunnen afspreken zijn: I-KOOK Zaandam, I-KOOK Capelle en I-KOOK Eindhoven.

over onze garantie

Uiteraard heb je op zo’n prachtige nieuwe keuken ook garantie.
Doordat de onderdelen van de keuken door verschillende leveranciers geleverd zijn, verschillen hiervan ook de garantietermijnen:

Op de keukenmeubelen en werkbladen wordt 5 jaar fabrieksgarantie verleend
(behoudens slijtage door gebruik).

Bij apparatuur is de fabrieksgarantie standaard 2 tot 5 jaar of in sommige gevallen nog langer. Dit kan per leverancier verschillen.

Is je keuken door onze vakmensen geplaatst? Dan heb je op de door ons uitgevoerde montagewerkzaamheden 1 jaar garantie.

Daarbij zijn op al onze overeenkomsten de CBW-voorwaarden van toepassing.

 

Je favoriete foto’s worden bewaard in jouw account. Alle favoriete foto’s kun je terugvinden in Mijn Keuken. Heb je nog vragen? Stel ze hieronder en ik reageer zo snel mogelijk!

Het bericht wordt verzonden. Een moment geduld…